Copyright & Privacy

Copyright

 

 

Niets van deze website mag gekopieerd of gedupliceerd worden zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar (Frauke Molen).

De merknaam Wobbelturnen, het concept en het logo zijn intellectuele eigendom. Wobbelturnen is een gedeponeerd (beschermd) merk binnen de Benelux en Europa.
 

Zelf Wobbelturnen® geven? Dit kan mits je de docentenworkshop gevolgd hebt en het lesgeverscertificaat van ons kreeg.
Dit is om de kwaliteit / doel van de lessen te bewaken. 

 

 

 

Privacy 
 

Jouw persoonlijke- en adresgegevens die je ons ter beschikking stelt worden enkel gebruikt om jouw inschrijving voor de lessen in orde te maken en jou op correcte wijze te kunnen informeren over de lessen/sessies. Persoonlijke gegevens zullen nooit aan derden worden doorverkocht. 
Mocht je jezelf of je kind wensen te verzekeren dan dienen wij enkele gegevens door te geven aan de sportfederatie Sportievak om zo uw verzekeringsaanvraag in orde te maken. 
Mocht je je wensen in te schrijven op onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van nieuwe reeksen en speciale sessies. Uitschrijven kan ten alle tijde onder elke nieuwsbrief. Wij zijn erg zuinig met het schrijven van nieuwsbrieven, dus je mailbox zal niet overspoeld worden. 
Mochten er tijdens de sessies foto's genomen worden, dan dienen deze om te gebruiken op onze social media en/of website. 
Mocht je dit niet wensen, kan je dit uiteraard steeds aangeven. 

©2020 by Wobbelturnen (Since 2017) - BV Frauke Molen